All on 4 i All on 6

U stomatološkoj ordinaciji „Art of Smile“ iz Novog Sada, pridajemo veliku važnost inovacijama i usvajanju najnovijih trendova u oblasti dentalne medicine. Jedna od najtraženijih usluga koja je postala standard visoke dentalne nege su „All on 4“ i „All on 6“ metode.

+381 69 299 29 59

Heroja Pinkija 18, 21000 Novi Sad

Šta je All on 4?

„All on 4“ nije samo metoda, već prava revolucija u dentalnoj implantologiji. Umesto tradicionalnih metoda koje zahtevaju veći broj implantata, „All on 4“ koristi samo četiri dentalna implantata za postavljanje potpuno novog seta proteza. Ovaj inovativni pristup omogućava pacijentima da u vrlo kratkom vremenskom periodu dobiju potpuno funkcionalne zube koji izgledaju prirodno i pružaju komfor.

Šta je All on 6?

Dok „All on 4“ postavlja temelje za modernu implantologiju, „All on 6“ ide korak dalje, nudeći još veću stabilnost zahvaljujući šest implantata. Ova metoda je posebno prilagođena pacijentima koji žele maksimalnu dugotrajnost i funkcionalnost svojih zuba, garantujući osmeh koji će trajati godinama.

Ugradnja implanata za All on 4

Ugradnja implanata za „All on 4“ predstavlja vrhunsku dentalnu proceduru koja kombinuje nauku, tehniku i umetnost. Ovaj postupak zahteva visoku preciznost, stručnost i posvećenost lekara kako bi se postigao željeni rezultat. Naš stručni tim stomatologa u „Art of Smile“ pridaje veliku pažnju svakom koraku ovog procesa.

Počevši od temeljne dijagnostike, preko planiranja pozicije svakog implantata, pa sve do same ugradnje i adaptacije proteza, svaki detalj se pažljivo razmatra. Korišćenjem naprednih tehnika i najkvalitetnijih materijala, osiguravamo da svaki implantat bude postavljen optimalno, uz minimalnu nelagodnost za pacijenta. 

Posle ugradnje, pacijentima pružamo detaljne instrukcije o nezi i održavanju, kako bi se osigurao dug vek trajanja novih zuba i optimalna oralna higijena.

Za koga je All on 4?

„All on 4“ je savršen za one koji traže kompletan preobražaj svog osmeha. Bilo da ste izgubili zube usled traume, bolesti ili starosti, ova metoda može da vam pruži novu priliku za život pun osmeha i samopouzdanja.

 

 

All on 4 – iskustva pacijenata

Naša ordinacija „Art of Smile“ je svedok mnogim transformacijama osmeha zahvaljujući „All on 4“ metodi. Iskustva pacijenata su dragocena, jer pomažu drugima da donesu informisanu odluku.

Mnogi naši pacijenti, pre nego što su se odlučili za „All on 4“ tretman, suočavali su se s brojnim izazovima – od nelagodnosti pri jelu do nedostatka samopouzdanja zbog izgleda njihovih zuba. Nakon tretmana, njihove priče su se promenile. Izražavaju oduševljenje novim, prirodnim izgledom zuba, stabilnošću koju osećaju i sposobnošću da ponovo uživaju u hrani bez straha ili nelagodnosti.

Pored fizičkih prednosti, mnogi ističu i psihološke dobrobiti, poput obnovljenog samopouzdanja i slobode da se osmehuju bez stida. Redovno dobijamo povratne informacije koje govore o tome kako je „All on 4“ metoda pozitivno uticala na njihov svakodnevni život, društvene interakcije i opšte blagostanje.

All on 4 – Prednosti

Metoda „All on 4“ donosi revolucionarne prednosti u svetu dentalne implantologije. Njena glavna prednost leži u efikasnosti: smanjen broj potrebnih implantata uz istovremeno postizanje stabilne i funkcionalne proteze.

Efikasna procedura: U odnosu na tradicionalne metode koje često zahtevaju više vremena i više implantata, „All on 4“ omogućava postavljanje kompletnog seta zuba koristeći samo četiri implantata. Ovo smanjuje vreme provedeno u stolici stomatologa i ubrzava proces oporavka.

Minimalna postoperativna bol: Zahvaljujući naprednim tehnikama i pristupima, mnogi pacijenti izveštavaju o manjoj postoperativnoj boli u poređenju sa tradicionalnim metodama.

Dugotrajni i estetski rezultati: „All on 4“ ne samo da pruža funkcionalnost već i estetski izgled koji je vrlo blizu prirodnim zubima. Ovo znači da pacijenti ne dobijaju samo funkcionalnost već i osmeh koji izgleda prirodno i lepo.

Osećaj prirodnih zuba: Jedna od glavnih prednosti je taj prirodan osećaj. Pacijenti često komentarišu da su njihovi novi zubi skoro identični osećaju njihovih originalnih zuba, kako u pogledu komfora tako i funkcionalnosti.

Održavanje i nega: „All on 4“ olakšava svakodnevnu oralnu higijenu. Uz pravilnu negu, implantanti i proteze mogu trajati godinama, pružajući pacijentima dugotrajnu vrednost i minimalne buduće troškove.

All on 4 cena

Razumemo da je investicija u oralno zdravlje i estetiku od suštinskog značaja za naše pacijente, a „All on 4“ metoda predstavlja jedno od najinovativnijih rešenja u ovoj oblasti.

Cena za „All on 4“ proceduru može se razlikovati zavisno o različitih faktora: tipa i kvaliteta materijala koji se koriste, potrebe za dodatnim tretmanima pre ugradnje implantata, kao i specifičnosti svakog pojedinačnog slučaja.

U „Art of Smile“, naš cilj je da „All on 4“ cena odražava visoki kvalitet usluge, upotrebu vrhunskih materijala i stručnost našeg tima. Stoga, prilikom konsultacija, naši stručnjaci će pružiti detaljan pregled svih aspekata tretmana, uključujući i predviđene troškove, kako biste dobili jasnu sliku o investiciji koju planirate da napravite u svoj osmeh.

Ko je kreator All on 4 implanata?

„All on 4“ koncept razvijen je od strane poznatog stomatologa dr. Paula Malo-a u saradnji sa kompanijom Nobel Biocare. Dr. Malo je portugalski stomatolog i izumitelj koji je uvideo potrebu za inovativnim rešenjem koje bi omogućilo pacijentima sa potpunim gubitkom zuba ili oštećenjima da povrate funkcionalnost i estetiku bez potrebe za individualnim implantatima za svaki zub. Njegova vizija bila je da stvori metodu koja koristi minimalan broj implantata kako bi podržala čitavu protezu, čime se smanjuje invazivnost postupka i ukupni trošak za pacijente.

Dr. Malo je tokom godina usavršavao ovaj koncept, radeći ruku pod ruku sa inženjerima i stručnjacima iz Nobel Biocare-a, jedne od vodećih kompanija u oblasti dentalne implantologije. Njihova saradnja rezultirala je revolucionarnim „All on 4“ sistemom koji je promenio način na koji stomatolozi širom sveta pristupaju rekonstrukciji čitavog zubnog luka..

Zahvaljujući dr. Malo-u i njegovom inovativnom pristupu, hiljade pacijenata širom sveta sada mogu da uživaju u stabilnim, funkcionalnim i estetski prihvatljivim rešenjima za njihove dentalne probleme .

Zašto odabrati nas?

Uz praktikovanje najviših standarda kvaliteta te individualni pristup, u ordinaciji digitalne stomatologije Art of Smile koristimo isključivo najkvalitetnije zubne implantate dokazanih i pouzdanih brandova Neodent i Straumann. Naši zadovoljni pacijenti potvrđuju našu stručnost i posvećenost, a značajno iskustvo u implantologiji garancija je je da ćete i vi biti zadovoljni vašim novim osmijehom.

Šta naši pacijenti govore o nama...

milica kovacevic
milica kovacevic
2024-03-06
Odlicni, sve pohvale 👌
Milica Kovacevic
Milica Kovacevic
2024-02-29
Sve preporuke od srca!🥰 Jako ljubazni doktori i osobolje😊 Bez greske rade svoj posao savrseno Uspeli su da rese moj najveci problem a to je strah od zubara..Posle toliko godina ulazim u ordinaciju bez straha a izlazim sa osmehom 😊 Za mene su najbolji u gradu!🥇
jelena pejovic
jelena pejovic
2023-12-22
Sve preporuke za stručne i posvećene doktore. Ordinacija je moderna i savremeno opremljena.
Marija Samo ja
Marija Samo ja
2023-11-24
Veoma profesionalan tim, koji posao obavlja do savrsenstva, za njih ne postoji manje od savrsenog. Iz njihove ordinacije izaći ćete sa osmehom kakav ste oduvek zeleli. Sve preporuke, od ulaska u ordinaciju, ljubaznog dočeka, do upucivanja u sve što je potrebno da znate, zatim rad i rezultat je savršen osmeh na kraju. Pozdrav za najbolji tim.
Sinisa Stevanovic
Sinisa Stevanovic
2023-11-13
Ok
Alex Smirnoff
Alex Smirnoff
2023-02-23
Новые зубы и благодарность. Более трёх месяцев был клиентом. По итогу вышел с новыми зубами и сильно изменил своё мнение о современной стоматологии
BrZeSr
BrZeSr
2022-11-19
Preljubazni doktori i osoblje, odlično rade! Bezmetalne krunice su top! Sve pohvale!

Zakaži pregled