Totalne proteze na implantima: super cena

Zubni gubitak može značajno uticati na kvalitet života osobe. Zahvaljujući napretku u stomatologiji, postoji rešenje koje donosi osmeh na lice mnogih: proteza na implantima. Ordinacija „Art of Smile“ nudi ovu uslugu po izuzetnoj ceni, pružajući pacijentima priliku da povrate svoj prirodan osmeh i samopouzdanje.

+381 69 299 29 59

Heroja Pinkija 18, 21000 Novi Sad

Šta su proteze na implantima?

Proteze na implantima su zubne proteze koje su direktno fiksirane na implantate postavljene u vilicnu kost. Ove proteze pružaju stabilnost, udobnost i prirodan izgled koji je često teško postići sa tradicionalnim protezahma.

Zašto se postavlja zubna proteza na implantima?

Zubna proteza na implantima pruža stabilnost i funkcionalnost koje tradicionalne proteze ne mogu garantovati. Ona se direktno fiksira na titanove implantate, čime se sprečava pomeranje i omogućava pacijentima da se osećaju udobno i sigurno. Mnogi pacijenti koji su se odlučili za ovu vrstu protetike podelili su svoja pozitivna iskustva sa protezama na implantima, ističući njihovu trajnost i prirodan izgled.

Kako se postavlja proteza na implantima?

Proces postavljanja proteze na implantima zahteva pažljivu pripremu i planiranje. Nakon inicijalne konsultacije i dijagnostike, implantati se hirurški postavljaju u vilicnu kost. Nakon što se implantati integrišu s kostima, što može trajati 3-6 meseci, proteza se postavlja na njih, obezbeđujući čvrstu i stabilnu osnovu.

Zubna proteza na implantima – koje sve postoje?

Postoji više vrsta proteza na implantima, uključujući totalne proteze, fiksne proteze i one koje se postavljaju na mini implantatima. Odabir zavisi od specifičnih potreba i želja pacijenta.

Proteze na mini implantima

Proteze na mini implantima su inovativno rešenje za one koji traže stabilnost proteze, ali možda nemaju dovoljno kosti za standardne implantate. Mini implantati su manji i zahtevaju manje invazivnu proceduru.

Proteze na standardnim implantima

Za one koji traže dugotrajno i stabilno rešenje, proteze na standardnim implantima su idealan izbor. Ovi implantati pružaju čvrstu osnovu za proteze, omogućavajući pacijentima da se osećaju kao da imaju svoje prirodne zube.

Prednosti proteza na implantima:

  • Stabilnost i udobnost: Za razliku od klasičnih proteza koje se mogu pomerati pri govoru i žvakanju, proteze na implantima ostaju čvrsto na mestu, što omogućava pacijentima da jedu, pričaju i smeju se bez straha ili nelagodnosti.
  • Očuvanje kosti: Jedna od glavnih prednosti implantata je što oni stimulišu viličnu kost, čime se sprečava njeno povlačenje ili atrofija, što je često posledica gubitka zuba.
  • Prirodan izgled: Proteze na implantima su dizajnirane da izgledaju i funkcionišu poput prirodnih zuba, dajući pacijentima samopouzdanje i prirodan osmeh.
  • Dugotrajnost: Sa pravilnom negom i redovnim stomatološkim pregledima, implantati mogu trajati mnogo godina, čineći ih dugoročnim rešenjem za gubitak zuba.

Totalne proteze na implantima cena

Kada je u pitanju totalna proteza na implantima cena, „Art of Smile“ stomatolog iz Novog Sada pruža konkurentske cene bez kompromisa u kvalitetu usluge. Uzimajući u obzir sve prednosti koje ovaj tretman nudi, investiranje u proteze na implantima je investiranje u kvalitet života. Zato smo posvećeni transparentnosti i pružanju detaljnih informacija o svim troškovima. Bilo da tražite totalnu protezu na implantima, protezu na mini implantima ili fiksnu protezu, nudimo super cene.

Donja proteza sa mini implantima i cena

Rešenje za donju vilicu, donja proteza sa mini implantima je često idealan izbor ako postoji ograničena količina kosti. Cena ovog tretmana je pristupačna i može se prflilagoditi potrebama i budžetu svakog pacijenta. Za one koji traže stručnjake za proteze na implantima u Novom Sadu, „Art of Smile“ je pravo mesto. Naš tim iskusnih stomatologa i tehničara koristi najnovije tehnike i materijale kako bi osigurao da svaki pacijent napusti ordinaciju sa savršenim osmehom.

Zašto odabrati nas?

Uz praktikovanje najviših standarda kvaliteta te individualni pristup, u ordinaciji digitalne stomatologije Art of Smile koristimo isključivo najkvalitetnije zubne implantate dokazanih i pouzdanih brandova Neodent i Straumann. Naši zadovoljni pacijenti potvrđuju našu stručnost i posvećenost, a značajno iskustvo u implantologiji garancija je je da ćete i vi biti zadovoljni vašim novim osmijehom.

Šta naši pacijenti govore o nama...

Alex Smirnoff
Alex Smirnoff
2023-02-23
Новые зубы и благодарность. Более трёх месяцев был клиентом. По итогу вышел с новыми зубами и сильно изменил своё мнение о современной стоматологии
BrZeSr
BrZeSr
2022-11-19
Preljubazni doktori i osoblje, odlično rade! Bezmetalne krunice su top! Sve pohvale!
Kal El Rukavina
Kal El Rukavina
2022-11-15
Za prvi put, odlično!
MAJA KOVAČEVIĆ
MAJA KOVAČEVIĆ
2022-08-13
Nakon mnogo traganja i niz losih iskustava, pronasla sam stomatolosku ordinaciju u kojoj su me docekali strucni i profesionalni doktori i dobri ljudi. U ordinaciji Art of smile ce vam vrhunski strucnjaci prvo sve objasniti, a zatim ce vam se posvetiti i resiti vas problem na najbolji moguci nacin, uz maksimalno strpljenje za sva vasa pitanja i nedoumice. Atmosfera u ordinaciji je izuzetno prijatna i svaki strah nestaje, a sto je najbitnije izaci cete sa osmehom. Ja sam pronasla stomatologe za ceo zivot za moju porodicu i mene. Od srca preporucujem Art of smile i divne dr Ivana i dr Igora!
Nikola Cimesa
Nikola Cimesa
2021-12-22
Sve pohvale, sjajna je usluga. Ovo je najbolja stomatoloska ordinacija u kojoj sam do sada bio. Od srca ih preporucujem!

Zakaži pregled