Paradontologija Novi Sad

Paradontologija je jedna od ključnih grana stomatologije posvećena zdravlju parodontalnih tkiva koja daju potporu zubu. Stomatološka ordinacija Art of Smile u Novom Sadu pruža širok spektar usluga iz oblasti paradontologije, uključujući prevenciju, dijagnostiku i lečenje parodontopatija. Specijalista paradontologije u našoj ordinaciji koristi napredne metode i tehnike za očuvanje zdravlja desni i zuba.

+381 69 299 29 59

Heroja Pinkija 18, 21000 Novi Sad

Simptomi parodontopatije

Simptomi parodontopatije mogu uključivati crvenilo, otok, krvarenje desni, kao i povlačenje desni i stvaranje parodontalnog džepa. Rano prepoznavanje ovih simptoma je ključno za efikasno lečenje. „Art of Smile“ pomaže pacijentima da identifikuju ove rane znakove kako bi se sprečilo dalje pogoršanje stanja.

 

Dijagnoza parodontopatije 

Dijagnostika u paradontologiji Novi Sad u ordinaciji „Art of Smile“ obuhvata detaljan pregled desni i zuba, merenje dubine parodontalnih džepova i radiografsku analizu. Precizna dijagnostika je neophodna za određivanje adekvatnog tretmana.

 

Glavni uzrok parodontopatije

Glavni uzrok parodontopatije je često nakupljanje plaka i zubnog kamenca, što dovodi do upale desni. Uklanjanje zubnog kamenca je stoga ključna usluga koju nudi „Art of Smile“, zajedno s peskiranjem zuba, kako bi se smanjio rizik od parodontopatije.

Prevencija i kontrola

Prevencija i kontrola parodontopatije uključuje redovne posete stomatologu, adekvatnu oralnu higijenu i profesionalne procedure kao što su skidanje kamenca sa zuba i peskiranjem zuba. „Art of Smile“ takođe nudi tretmane za paradentozu  ( parodontopatija ), pružajući sveobuhvatnu negu za očuvanje zdravlja vaših desni i zuba.

Ističemo se u pružanju profesionalnih usluga paradontologije, pomažući pacijentima da održe zdrave desni i zube. Sa stručnjacima specijalistima paradontologije, najnoviom laserskom  tehnologom i individualnim pristupom svakom pacijentu, „Art of Smile“ je vaš pouzdan Stomatolog iz Novog Sada u očuvanju oralnog zdravlja.

Budite slobodni da nas pozovete i zakažete pregled kod nas.

Šta naši pacijenti govore o nama...

Alex Smirnoff
Alex Smirnoff
2023-02-23
Новые зубы и благодарность. Более трёх месяцев был клиентом. По итогу вышел с новыми зубами и сильно изменил своё мнение о современной стоматологии
BrZeSr
BrZeSr
2022-11-19
Preljubazni doktori i osoblje, odlično rade! Bezmetalne krunice su top! Sve pohvale!
Kal El Rukavina
Kal El Rukavina
2022-11-15
Za prvi put, odlično!
MAJA KOVAČEVIĆ
MAJA KOVAČEVIĆ
2022-08-13
Nakon mnogo traganja i niz losih iskustava, pronasla sam stomatolosku ordinaciju u kojoj su me docekali strucni i profesionalni doktori i dobri ljudi. U ordinaciji Art of smile ce vam vrhunski strucnjaci prvo sve objasniti, a zatim ce vam se posvetiti i resiti vas problem na najbolji moguci nacin, uz maksimalno strpljenje za sva vasa pitanja i nedoumice. Atmosfera u ordinaciji je izuzetno prijatna i svaki strah nestaje, a sto je najbitnije izaci cete sa osmehom. Ja sam pronasla stomatologe za ceo zivot za moju porodicu i mene. Od srca preporucujem Art of smile i divne dr Ivana i dr Igora!
Nikola Cimesa
Nikola Cimesa
2021-12-22
Sve pohvale, sjajna je usluga. Ovo je najbolja stomatoloska ordinacija u kojoj sam do sada bio. Od srca ih preporucujem!

Zakažite svoj besplatan pregled

Ne gubite vreme tražeći rešenja na internetu. Postavite upit doktoru ili nas kontaktirajte za besplatan stomatološki pregled i konsultacije!