Paradontologija Novi Sad

Paradontologija je jedna od ključnih grana stomatologije posvećena zdravlju parodontalnih tkiva koja daju potporu zubu. Stomatološka ordinacija Art of Smile u Novom Sadu pruža širok spektar usluga iz oblasti paradontologije, uključujući prevenciju, dijagnostiku i lečenje parodontopatija. Specijalista paradontologije u našoj ordinaciji koristi napredne metode i tehnike za očuvanje zdravlja desni i zuba.

+381 69 299 29 59

Heroja Pinkija 18, 21000 Novi Sad

Simptomi parodontopatije

Simptomi parodontopatije mogu uključivati crvenilo, otok, krvarenje desni, kao i povlačenje desni i stvaranje parodontalnog džepa. Rano prepoznavanje ovih simptoma je ključno za efikasno lečenje. „Art of Smile“ pomaže pacijentima da identifikuju ove rane znakove kako bi se sprečilo dalje pogoršanje stanja.

 

Dijagnoza parodontopatije 

Dijagnostika u paradontologiji Novi Sad u ordinaciji „Art of Smile“ obuhvata detaljan pregled desni i zuba, merenje dubine parodontalnih džepova i radiografsku analizu. Precizna dijagnostika je neophodna za određivanje adekvatnog tretmana.

 

Glavni uzrok parodontopatije

Glavni uzrok parodontopatije je često nakupljanje plaka i zubnog kamenca, što dovodi do upale desni. Uklanjanje zubnog kamenca je stoga ključna usluga koju nudi „Art of Smile“, zajedno s peskiranjem zuba, kako bi se smanjio rizik od parodontopatije.

Prevencija i kontrola

Prevencija i kontrola parodontopatije uključuje redovne posete stomatologu, adekvatnu oralnu higijenu i profesionalne procedure kao što su skidanje kamenca sa zuba i peskiranjem zuba. „Art of Smile“ takođe nudi tretmane za paradentozu  ( parodontopatija ), pružajući sveobuhvatnu negu za očuvanje zdravlja vaših desni i zuba.

Ističemo se u pružanju profesionalnih usluga paradontologije, pomažući pacijentima da održe zdrave desni i zube. Sa stručnjacima specijalistima paradontologije, najnoviom laserskom  tehnologom i individualnim pristupom svakom pacijentu, „Art of Smile“ je vaš pouzdan Stomatolog iz Novog Sada u očuvanju oralnog zdravlja.

Budite slobodni da nas pozovete i zakažete pregled kod nas.

Šta naši pacijenti govore o nama...

milica kovacevic
milica kovacevic
2024-03-06
Odlicni, sve pohvale 👌
Milica Kovacevic
Milica Kovacevic
2024-02-29
Sve preporuke od srca!🥰 Jako ljubazni doktori i osobolje😊 Bez greske rade svoj posao savrseno Uspeli su da rese moj najveci problem a to je strah od zubara..Posle toliko godina ulazim u ordinaciju bez straha a izlazim sa osmehom 😊 Za mene su najbolji u gradu!🥇
jelena pejovic
jelena pejovic
2023-12-22
Sve preporuke za stručne i posvećene doktore. Ordinacija je moderna i savremeno opremljena.
Marija Samo ja
Marija Samo ja
2023-11-24
Veoma profesionalan tim, koji posao obavlja do savrsenstva, za njih ne postoji manje od savrsenog. Iz njihove ordinacije izaći ćete sa osmehom kakav ste oduvek zeleli. Sve preporuke, od ulaska u ordinaciju, ljubaznog dočeka, do upucivanja u sve što je potrebno da znate, zatim rad i rezultat je savršen osmeh na kraju. Pozdrav za najbolji tim.
Sinisa Stevanovic
Sinisa Stevanovic
2023-11-13
Ok
Alex Smirnoff
Alex Smirnoff
2023-02-23
Новые зубы и благодарность. Более трёх месяцев был клиентом. По итогу вышел с новыми зубами и сильно изменил своё мнение о современной стоматологии
BrZeSr
BrZeSr
2022-11-19
Preljubazni doktori i osoblje, odlično rade! Bezmetalne krunice su top! Sve pohvale!

Zakažite svoj besplatan pregled

Ne gubite vreme tražeći rešenja na internetu. Postavite upit doktoru ili nas kontaktirajte za besplatan stomatološki pregled i konsultacije!