Dentalni turizam Novi Sad

Za lepši osmeh potrebno je odvojiti vreme.

Pozovite nas

+381 69 299 29 59

Lokacija

Heroja Pinkija 18, 21000 Novi Sad

Dentalni turizam je brzo rastući segment turističke industrije koji podrazumeva putovanje u inostranstvo radi dobijanja kvalitetnih, a pristupačnih stomatoloških usluga. Stomatološka ordinacija „Art of Smile“ u Novom Sadu se ističe kao vodeća destinacija za pacijente koji traže visoko kvalitetne dentalne tretmane daleko od svojih domova.

Usluge koje nude „Art of Smile“ za dentalne turiste

„Art of Smile“ nudi širok spektar usluga za dentalne turiste, uključujući implantologiju, estetsku stomatologiju, ortodonciju i opštu stomatologiju. Svaki tretman se prilagođava individualnim potrebama pacijenata uz upotrebu najsavremenijih metoda i materijala.

Zubni implanti

Zubni implanti predstavljaju trajno rešenje za zamenu izgubljenih zuba, a „Art of Smile“ nudi ovu uslugu koristeći najnaprednije tehnike implantacije. U Srbiji i posebno u Novom Sadu, cene za zubne implante su znatno niže nego u mnogim zapadnim zemljama, omogućavajući pacijentima da ostvare uštede bez kompromisa na kvalitetu.

Krunice i mostovi

Krunice i mostovi su popularni dentalni postupci koji se koriste za obnovu i poboljšanje funkcije i estetike oštećenih zuba. U „Art of Smile“, pacijenti mogu dobiti vrhunske porcelanske krunice i mostove po cenama koje su daleko pristupačnije u odnosu na cene u njihovim matičnim zemljama.

All-on-4

All-on-4 je revolucionarni koncept fiksnih protetskih rešenja koji omogućava pacijentima da dobiju kompletan zubni niz na samo četiri implantata. „Art of Smile“ pruža ovu naprednu uslugu, dajući pacijentima mogućnost da transformišu svoj osmeh za samo jedan dan, uz troškove koji su znatno niži nego drugde.

Hollywood Smile

Hollywood Smile je procedura koja koristi niz kozmetičkih tretmana da bi se postigao blistav, ravnomerno raspoređen osmeh. Ova usluga u „Art of Smile“ kombinuje veneere, beljenje zuba i druge estetske tretmane, sve u cilju postizanja savršenog osmeha po ceni koja je pristupačna za međunarodne posetioce.

Zašto Novi Sad za dentalni turizam?

Novi Sad, drugi po veličini grad u Srbiji, postaje sve popularnija destinacija za dentalni turizam, zahvaljujući kombinaciji pristupačnosti, kvalitetnih usluga i gostoljubive atmosfere. Grad je poznat po svojim kulturnim institucijama, festivalima kao što je EXIT, i prelepim znamenitostima, uključujući Petrovaradinsku tvrđavu i ulice punih kafića i restorana.

Stomatološka ordinacija „Art of Smile“ u Novom Sadu iskoristiće vaš boravak ne samo za pružanje vrhunskih dentalnih usluga već i za iskustvo koje obogaćuje dušu i pruža pravi odmor. Uz to, Novi Sad nudi visok standard stomatoloških usluga po cenama koje su znatno niže nego u mnogim zapadnoevropskim i severnoameričkim zemljama, što ga čini privlačnim za pacijente iz celog sveta.

Prednosti dentalnog turizma u „Art of Smile“

„Art of Smile“ pruža izuzetne prednosti za međunarodne pacijente, uključujući smanjenje troškova, kratko vreme čekanja i pristup najnovijim tehnologijama. Naši pacijenti uživaju u kombinaciji odmora i dentalnog lečenja, uz mogućnost istraživanja lepota Novog Sada.

Pacijenti koji dolaze u „Art of Smile“ mogu da očekuju savremenu negu u klinikama koje koriste najnovije tehnologije i prate svetske standarde u stomatologiji. Naši stručnjaci za dentalnu negu su visoko kvalifikovani i govore više jezika, što olakšava komunikaciju i čini lečenje prijatnijim.

Izbor Novog Sada za dentalni turizam omogućava pacijentima da uštede novac, dok istovremeno uživaju u bogatoj kulturi i istoriji ovog divnog grada, uz mogućnost istraživanja lokalnih delikatesa, vina, i prirodnih lepota Vojvodine. Stoga, „Art of Smile“ nudi više od dentalnog lečenja – pruža kompletno iskustvo koje spaja zdravlje i zadovoljstvo.

Planiranje putovanja za dentalni turizam sa „Art of Smile“ je pojednostavljeno, sa podrškom kroz svaki korak procesa – od konsultacija pre putovanja do naknadne nege po povratku kući.

Da li sve može da se završi jednom posetom u Novom Sadu

Većina dentalnih tretmana u „Art of Smile“ može se završiti u jednoj poseti, zahvaljujući efikasnom planiranju i naprednim tehnološkim rešenjima. Za složenije procedure kao što su implanti i All-on-4, naša ordinacija osigurava da se maksimalan rad obavi u minimalnom vremenskom periodu, omogućavajući pacijentima brz povratak normalnim aktivnostima.

Iskustva pacijenata sa „Art of Smile“

Iskustva naših pacijenata govore o njihovom zadovoljstvu sa dobijenim tretmanima i celokupnim boravkom. „Art of Smile“ se ponosi što može ponuditi usluge koje premašuju očekivanja pacijenata.

Dentalni turizam sa „Art of Smile“ pruža izvanrednu priliku da se kombinuje lečenje i odmor, uz garanciju dobijanja vrhunskih dentalnih usluga. Posetite nas u Novom Sadu i doživite novi nivo dentalne nege.

Zakaži pregled