Laseri u stomatologiji

Laserska tehnologija je u poslednje dve decenije znatno napredovala i predstavlja pravu revoluciju u medicini. Laser u stomatologiji je postao sastavni deo stomatološke prakse i predstavlja nezamenljivu svakodnevnu podršku konvencionalnim stomatološkim tehnikama rada. Svoju ekspanziju doživeo je zbog vrlo širokog opsega primene, kao i velikog broja prednosti, kako za pacijenta, tako i za stomatologa.

Pozovite nas

+381 69 299 29 59

Lokacija

Heroja Pinkija 18, 21000 Novi Sad

Jedna od najvećih prednosti primene dentalnog lasera jeste potpuna bezbolnost intervencije. 

Kod hirurskih intervencija smanjuje rizik od razvoja infekcije, smanjuje postoperativni bol, ne dovodi do pojave otoka, pa je samim tim i upotreba analgetika nakon intervencije manja. Laser podstiče koagulaciju, što znaci da prilikom intervencije nema krvarenja i nije potrebno ušivanje.

Laser se pokazao kao manje invazivna metoda u odnosu na konvencionalne, hirurške tehnike i samim tim pacijenti neuporedivo bolje podnose intervencije laserom.

U našoj ordinaciji koristimo diodni laser SIROLaser Blue nemačkog proizvođaca Dentsply Sirona, koji ima višedecenijsko iskustvo proizvodnje uređaja za stomatologiju.

U našoj ordinaciji laser se koristi za:

  • Gingivektomiju
    Korekciju i uklanjanje viška tkiva oko zuba, kada nivo desni na zubima nije jednak. Ovaj estetski problem se lako i brzo rešava u samo jednoj poseti stomatologu.
  • Frenulektomiju
    Lasersko uklanjanje resice usne koja spaja usnu sa desnima je intervencija koja je potpuno bezbolna, brza komforna i ne zahteva ušivanje.
  • Smanjivanje osetljivosti zuba
    Veliki broj pacijenata pati od osetljivosti zuba. Bol se javlja na hladno, kiselo kao i na dodir u predelu vrata zuba. Terapija laserom daje odlične rezultate i lišava pacijente neprijatnosti.

 

Zašto odabrati nas?

Uz praktikovanje najviših standarda kvaliteta te individualni pristup, u ordinaciji digitalne stomatologije Art of Smile koristimo isključivo najkvalitetnije zubne implantate dokazanih i pouzdanih brandova Neodent i Straumann. Naši zadovoljni pacijenti potvrđuju našu stručnost i posvećenost, a značajno iskustvo u implantologiji garancija je je da ćete i vi biti zadovoljni vašim novim osmijehom.

Šta naši pacijenti govore o nama...

milica kovacevic
milica kovacevic
2024-03-06
Odlicni, sve pohvale 👌
Milica Kovacevic
Milica Kovacevic
2024-02-29
Sve preporuke od srca!🥰 Jako ljubazni doktori i osobolje😊 Bez greske rade svoj posao savrseno Uspeli su da rese moj najveci problem a to je strah od zubara..Posle toliko godina ulazim u ordinaciju bez straha a izlazim sa osmehom 😊 Za mene su najbolji u gradu!🥇
jelena pejovic
jelena pejovic
2023-12-22
Sve preporuke za stručne i posvećene doktore. Ordinacija je moderna i savremeno opremljena.
Marija Samo ja
Marija Samo ja
2023-11-24
Veoma profesionalan tim, koji posao obavlja do savrsenstva, za njih ne postoji manje od savrsenog. Iz njihove ordinacije izaći ćete sa osmehom kakav ste oduvek zeleli. Sve preporuke, od ulaska u ordinaciju, ljubaznog dočeka, do upucivanja u sve što je potrebno da znate, zatim rad i rezultat je savršen osmeh na kraju. Pozdrav za najbolji tim.
Sinisa Stevanovic
Sinisa Stevanovic
2023-11-13
Ok
Alex Smirnoff
Alex Smirnoff
2023-02-23
Новые зубы и благодарность. Более трёх месяцев был клиентом. По итогу вышел с новыми зубами и сильно изменил своё мнение о современной стоматологии
BrZeSr
BrZeSr
2022-11-19
Preljubazni doktori i osoblje, odlično rade! Bezmetalne krunice su top! Sve pohvale!

Zakažite svoj besplatan pregled

Ne gubite vreme tražeći rešenja na internetu. Postavite upit doktoru ili nas kontaktirajte za besplatan stomatološki pregled i konsultacije!