Laseri u stomatologiji

Laserska tehnologija je u poslednje dve decenije znatno napredovala i predstavlja pravu revoluciju u medicini. Laser u stomatologiji je postao sastavni deo stomatološke prakse i predstavlja nezamenljivu svakodnevnu podršku konvencionalnim stomatološkim tehnikama rada. Svoju ekspanziju doživeo je zbog vrlo širokog opsega primene, kao i velikog broja prednosti, kako za pacijenta, tako i za stomatologa.

Pozovite nas

+381 69 299 29 59

Lokacija

Heroja Pinkija 18, 21000 Novi Sad

Jedna od najvećih prednosti primene dentalnog lasera jeste potpuna bezbolnost intervencije. 

Kod hirurskih intervencija smanjuje rizik od razvoja infekcije, smanjuje postoperativni bol, ne dovodi do pojave otoka, pa je samim tim i upotreba analgetika nakon intervencije manja. Laser podstiče koagulaciju, što znaci da prilikom intervencije nema krvarenja i nije potrebno ušivanje.

Laser se pokazao kao manje invazivna metoda u odnosu na konvencionalne, hirurške tehnike i samim tim pacijenti neuporedivo bolje podnose intervencije laserom.

U našoj ordinaciji koristimo diodni laser SIROLaser Blue nemačkog proizvođaca Dentsply Sirona, koji ima višedecenijsko iskustvo proizvodnje uređaja za stomatologiju.

U našoj ordinaciji laser se koristi za:

  • Gingivektomiju
    Korekciju i uklanjanje viška tkiva oko zuba, kada nivo desni na zubima nije jednak. Ovaj estetski problem se lako i brzo rešava u samo jednoj poseti stomatologu.
  • Frenulektomiju
    Lasersko uklanjanje resice usne koja spaja usnu sa desnima je intervencija koja je potpuno bezbolna, brza komforna i ne zahteva ušivanje.
  • Smanjivanje osetljivosti zuba
    Veliki broj pacijenata pati od osetljivosti zuba. Bol se javlja na hladno, kiselo kao i na dodir u predelu vrata zuba. Terapija laserom daje odlične rezultate i lišava pacijente neprijatnosti.

 

Zašto odabrati nas?

Uz praktikovanje najviših standarda kvaliteta te individualni pristup, u ordinaciji digitalne stomatologije Art of Smile koristimo isključivo najkvalitetnije zubne implantate dokazanih i pouzdanih brandova Neodent i Straumann. Naši zadovoljni pacijenti potvrđuju našu stručnost i posvećenost, a značajno iskustvo u implantologiji garancija je je da ćete i vi biti zadovoljni vašim novim osmijehom.

Šta naši pacijenti govore o nama...

Alex Smirnoff
Alex Smirnoff
2023-02-23
Новые зубы и благодарность. Более трёх месяцев был клиентом. По итогу вышел с новыми зубами и сильно изменил своё мнение о современной стоматологии
BrZeSr
BrZeSr
2022-11-19
Preljubazni doktori i osoblje, odlično rade! Bezmetalne krunice su top! Sve pohvale!
Kal El Rukavina
Kal El Rukavina
2022-11-15
Za prvi put, odlično!
MAJA KOVAČEVIĆ
MAJA KOVAČEVIĆ
2022-08-13
Nakon mnogo traganja i niz losih iskustava, pronasla sam stomatolosku ordinaciju u kojoj su me docekali strucni i profesionalni doktori i dobri ljudi. U ordinaciji Art of smile ce vam vrhunski strucnjaci prvo sve objasniti, a zatim ce vam se posvetiti i resiti vas problem na najbolji moguci nacin, uz maksimalno strpljenje za sva vasa pitanja i nedoumice. Atmosfera u ordinaciji je izuzetno prijatna i svaki strah nestaje, a sto je najbitnije izaci cete sa osmehom. Ja sam pronasla stomatologe za ceo zivot za moju porodicu i mene. Od srca preporucujem Art of smile i divne dr Ivana i dr Igora!
Nikola Cimesa
Nikola Cimesa
2021-12-22
Sve pohvale, sjajna je usluga. Ovo je najbolja stomatoloska ordinacija u kojoj sam do sada bio. Od srca ih preporucujem!

Zakažite svoj besplatan pregled

Ne gubite vreme tražeći rešenja na internetu. Postavite upit doktoru ili nas kontaktirajte za besplatan stomatološki pregled i konsultacije!