Digital smile design

Digital smile design revolucionarna je metoda u svetu estetske stomatologije, kako za doktore, tako i za pacijente. Zasniva se na virtealnom planiranju i dizajniranju željenog osmeha na osnovu računarske obrade fotografija i videozapisa pacijentovog lica i zubnih proporcija pri različitim kretnjama i ekspresijama, poput govora, smeha i sl. Ovim postupkom pacijent dobija priliku unapred videti digitalni prikaz svog budućeg osmeha, maksimalno prilagođenog njegovom izrazu lica, te zajedno s doktorom ima priliku i uticatii na izgled svog novog osmeha

Pozovite nas

+381 69 299 29 59

Lokacija

Heroja Pinkija 18, 21000 Novi Sad

Prednost digital smile designa

Ključna prednost DSD-a leži u tome što iz temelja menja jednu od osnovnih prepreka u stomatologiji, a to je da pacijent vidi svoje nove zube i osmeh tek na kraju postupka. Putem digital smile designa svoj budući osmeh možete proveriti unapred, pre samih stomatoloških zahvata.

Planiranje stomatološkog rada

Zubi su samo dio savršenog osmijeha, cilj DSD-a je pronalazak savršenog oblika i veličine zuba koji će se u potpunosti slagati s pacijentovim željama, emocijama, osmehom, ekspresijom lica i osobnošću.

Ova revolucionarna metoda omogućava jedan moderan i individualan pristup putem kojeg pacijent može izraziti svoje želje i objasniti svoju viziju, o istoj se konsultovati sa doktorom, dodatno edukovati o planu rada i terapije te svoj savršeni osmijeh pretvoriti u stvarnost.

Digital smile design – postupak kroz faze

Prvi korak u digital smile designu je uzimanje digitalne fotografije vašeg lica prilikom različitih ekspresija te fotografija vašeg trenutnog osmijeha cime dobijamo polazišnu tačku za sljedeći korak.

U drugoj fazi radimo na digitalnom dizajnu osmeha, i u ovom procesu ucestvuju i doktor i pacijent. Po završetku postupka, pacijent ima priliku videti svoj budući novi osmijeh u digitalnom obliku prije nego što je uopste izvršen bilo kakav stomatološki zahvat u praksi.

Nakon druge faze, doktor pomoću privremenog materijala za estetske ispune prema dogovoru iz druge faze oblikuje vaše nove zube. Ovaj postupak naziva se mock-up. Nakon što je mock-up postupkom u praksi kreiran izgled vašeg novog osmeha, uzima se otisak prema kojem se u laboratoriji oblikuje vaš novi savrsen osmeh.

Vizealni prikaz novog osmeha garantuje zadovoljstvo pacijenta

 ordinaciji digitalne stomatologije Art of Smile  zadovoljstvo pacijenta na prvome je mestu. Upravo radi toga pratimo najmodernije i najinovativnije tehnologije dentalne medicine kako bismo vam omogućili potpuno estetsko i funkcionalno zbrinjavanje na jednome mestu.

Zakazite Vas termin i pogledajte svoj budući osmijeh.

Šta naši pacijenti govore o nama...

milica kovacevic
milica kovacevic
2024-03-06
Odlicni, sve pohvale 👌
Milica Kovacevic
Milica Kovacevic
2024-02-29
Sve preporuke od srca!🥰 Jako ljubazni doktori i osobolje😊 Bez greske rade svoj posao savrseno Uspeli su da rese moj najveci problem a to je strah od zubara..Posle toliko godina ulazim u ordinaciju bez straha a izlazim sa osmehom 😊 Za mene su najbolji u gradu!🥇
jelena pejovic
jelena pejovic
2023-12-22
Sve preporuke za stručne i posvećene doktore. Ordinacija je moderna i savremeno opremljena.
Marija Samo ja
Marija Samo ja
2023-11-24
Veoma profesionalan tim, koji posao obavlja do savrsenstva, za njih ne postoji manje od savrsenog. Iz njihove ordinacije izaći ćete sa osmehom kakav ste oduvek zeleli. Sve preporuke, od ulaska u ordinaciju, ljubaznog dočeka, do upucivanja u sve što je potrebno da znate, zatim rad i rezultat je savršen osmeh na kraju. Pozdrav za najbolji tim.
Sinisa Stevanovic
Sinisa Stevanovic
2023-11-13
Ok
Alex Smirnoff
Alex Smirnoff
2023-02-23
Новые зубы и благодарность. Более трёх месяцев был клиентом. По итогу вышел с новыми зубами и сильно изменил своё мнение о современной стоматологии
BrZeSr
BrZeSr
2022-11-19
Preljubazni doktori i osoblje, odlično rade! Bezmetalne krunice su top! Sve pohvale!

Zakažite svoj besplatan pregled

Ne gubite vreme tražeći rešenja na internetu. Postavite upit doktoru ili nas kontaktirajte za besplatan stomatološki pregled i konsultacije!