Izbeljivanje zuba

Ordinacijsko izbeljivanje zuba je stomatološki postupak koji se koristi za poboljšanje estetike osmeha izbeljivanjem zuba. Ovaj postupak obavlja stomatolog u ordinaciji i obično uključuje primenu sredstva za izbeljivanje direktno na površinu zuba. Sredstvo za izbeljivanje često sadrži vodonik-peroksid ili karbamid-peroksid, koji deluje na površinske mrlje i diskoloracije zuba.

 

Postupak ordinacijskog izbeljivanja zuba može varirati po trajanju, u zavisnosti od željenog nivoa izbeljivanja i originalnog stanja zuba pacijenta. Tokom postupka, zubno meso i usna šupljina su zaštićeni kako bi se smanjio rizik od iritacije.

+381 69 299 29 59

Heroja Pinkija 18, 21000 Novi Sad

Kako prepoznati pravi trenutak za izbeljivanje zuba?

Za sve koji žele blistaviji osmeh, ordinacijsko izbeljivanje zuba predstavlja idealno rešenje. U Art of Smile stomatološkoj ordinaciji, ovaj postupak je brz i efikasan način da se postigne svetliji osmeh. Ako ste nezadovoljni bojom svojih zuba ili jednostavno želite svežiji izgled, sada je pravo vreme za razmatranje ovog tretmana.

Pripremni koraci pre procesa izbeljivanja zuba

Pre nego što započnete sa tretmanom ordinacijskog izbeljivanja zuba, preporučuje se konsultacija sa stručnjacima u Art of Smile ordinaciji. Mi ćemo proceniti stanje vaših zuba i utvrditi da li je tretman prikladan za vas.

Kako se izvodi tretman izbeljivanja zuba u stomatološkoj ordinaciji?

Ordinacijsko izbeljivanje zuba je postupak koji se sve više traži zbog njegove efikasnosti i brzih rezultata. U Art of Smile stomatološkoj ordinaciji, ovaj postupak se obavlja s najvećom pažnjom i profesionalnošću, sa fokusom na zadovoljstvo pacijenata. Postupak počinje detaljnim pregledom i čišćenjem zuba, kako bi se uklonile sve naslage i površinske mrlje. Nakon toga, stomatolog Novi Sad nanosi zaštitnu barijeru na desni i meka tkiva usta, čime se osigurava da sredstvo za izbeljivanje deluje isključivo na zube. Najvažniji deo postupka je primena izbeljivača, koji obično sadrži vodonik-peroksid ili karbamid-peroksid. Ovaj agens se pažljivo nanosi na površinu zuba, a zatim se aktivira pomoću specijalnog svetla ili lasera, što pojačava efekat izbeljivanja. Svaki tretman traje oko 30 do 60 minuta, a broj tretmana varira u zavisnosti od željene nijanse i originalnog stanja zuba. Ordinacijsko izbeljivanje zuba pruža brze i vidljive rezultate, često već nakon prvog tretmana. Bezbednost pacijenata je naš prioritet, stoga koristimo samo proverene i sigurne metode izbeljivanja. U Art of Smile ordinaciji, svaki tretman se obavlja uz strogo pridržavanje svih sanitarnih i zdravstvenih standarda, obezbeđujući da je postupak ne samo efikasan, već i potpuno siguran za naše pacijente. Na kraju dajemo detaljne instrukcije o tome kako održavati novostečenu belinu zuba, uključujući preporuke o ishrani i oralnoj higijeni. Ordinacijsko izbeljivanje zuba u Art of Smile ordinaciji ne samo da pruža estetski privlačniji osmeh, već i doprinosi povećanom samopouzdanju i zadovoljstvu naših pacijenata.

Cenovnik usluge izbeljivanja zuba u ordinaciji Art of Smile

Cena ordinacijskog izbeljivanja zuba može varirati zavisno od nekoliko faktora, uključujući trenutno stanje zuba pacijenta, željeni stepen izbeljivanja i broj potrebnih tretmana. Naša ordinacija koristi napredne metode izbeljivanja koje osiguravaju optimalne rezultate, a cene su prilagođene kvalitetu i trajnosti postignutih rezultata. Kako bismo se što bolje prilagodili različitim potrebama i mogućnostima naših pacijenata, Art of Smile nudi različite pakete izbeljivanja. Osnovni paket je idealan za one koji traže brzo osveženje osmeha, dok napredniji paketi nude intenzivnije tretmane za dublje mrlje i diskoloracije. Za tačne informacije o cenama, najbolje je zakazati konsultaciju. Tokom ovog susreta, naši stručnjaci će proceniti vaše zube i razgovarati o vašim ciljevima i očekivanjima.

Najčešća pitanja:

K
L

Da li je izbeljivanje štetno?

Ordinacijsko izbeljivanje zuba je siguran postupak uz naše stručnjake iz Art of Smile ordinaciji.

K
L

Koliko traje tretman beljenja zuba?

Trajanje tretmana ordinacijskog izbeljivanja zuba može varirati, ali obično traje 2 sata.

K
L

Da li je beljenje bolno?

Većina pacijenata ne oseća bol tokom tretmana ordinacijskog izbeljivanja zuba.

K
L

Koliko tretmana je neophodno za izbeljivanje zuba?

Broj tretmana ordinacijskog izbeljivanja zuba zavisi od individualnih potreba i želja pacijenata.

K
L

Da li ima efekta beljenje kod starijih pacijenta?

Ordinacijsko izbeljivanje zuba može biti efikasno i za starije pacijente, uz odgovarajuću pripremu i brigu.

K
L

Šta ako imam krunice i plombe na susednom zubu?

Pre tretmana ordinacijskog izbeljivanja zuba, važno je razgovarati sa stomatologom o svim postojećim dentalnim radovima, pogotovu kad imate zubne krunice ili plombe.

Šta naši pacijenti govore o nama...

milica kovacevic
milica kovacevic
2024-03-06
Odlicni, sve pohvale 👌
Milica Kovacevic
Milica Kovacevic
2024-02-29
Sve preporuke od srca!🥰 Jako ljubazni doktori i osobolje😊 Bez greske rade svoj posao savrseno Uspeli su da rese moj najveci problem a to je strah od zubara..Posle toliko godina ulazim u ordinaciju bez straha a izlazim sa osmehom 😊 Za mene su najbolji u gradu!🥇
jelena pejovic
jelena pejovic
2023-12-22
Sve preporuke za stručne i posvećene doktore. Ordinacija je moderna i savremeno opremljena.
Marija Samo ja
Marija Samo ja
2023-11-24
Veoma profesionalan tim, koji posao obavlja do savrsenstva, za njih ne postoji manje od savrsenog. Iz njihove ordinacije izaći ćete sa osmehom kakav ste oduvek zeleli. Sve preporuke, od ulaska u ordinaciju, ljubaznog dočeka, do upucivanja u sve što je potrebno da znate, zatim rad i rezultat je savršen osmeh na kraju. Pozdrav za najbolji tim.
Sinisa Stevanovic
Sinisa Stevanovic
2023-11-13
Ok
Alex Smirnoff
Alex Smirnoff
2023-02-23
Новые зубы и благодарность. Более трёх месяцев был клиентом. По итогу вышел с новыми зубами и сильно изменил своё мнение о современной стоматологии
BrZeSr
BrZeSr
2022-11-19
Preljubazni doktori i osoblje, odlično rade! Bezmetalne krunice su top! Sve pohvale!

Zakažite svoj besplatan pregled

Ne gubite vreme tražeći rešenja na internetu. Postavite upit doktoru ili nas kontaktirajte za besplatan stomatološki pregled i konsultacije!