Oralna hirurgija Novi Sad

Oralna hirurgija je jedna od ključnih grana stomatologije koja se bavi složenim zahvatima u ustima, vilicamai i okolnim strukturama. Stručnjaci iz ove oblasti imaju sposobnost da izvode kompleksne operacije, uključujući uklanjanje zuba, uklanjanje ciste na zubu  i mnoge druge zahvate.

+381 69 299 29 59

Heroja Pinkija 18, 21000 Novi Sad

Šta podrazumeva oralna hirurgija i koji su njeni tretmani?

Oralna hirurgija je specijalizovani deo stomatologije koji obuhvata dijagnostiku, prevenciju i lečenje bolesti, povreda i deformiteta usta, zuba i čeljusti. U stomatološkoj ordinaciji Art of Smile u Novom Sadu, oralna hirurgija nudi širok spektar usluga koje unapređuju oralno zdravlje i estetiku osmeha. Ovaj aspekt stomatološke prakse ključan je za rešavanje složenih dentalnih problema.

9 ključnih procedura koje obavlja specijalista oralne hirurgije

Oralni hirurzi su specijalisti koji se bave širokim spektrom procedura, a ovde izdvajamo devet ključnih zahvata koje stručnjaci iz Art of Smile rutinski obavljaju u svojoj praksi:

 

Apikotomija – Precizna hirurška tehnika za uklanjanje upalnog tkiva.

Vadjenje zuba – Neophodno za zube koji ne mogu biti sačuvani.

Vadjenje umnjaka – Uklanjanje umnjaka koji izazivaju probleme.

Zubni  implantati – Zamena izgubljenih zuba.

Korektivna hirurgija vilica – Za poboljšanje funkcije i izgleda.

Tretmani za parodontalne bolesti.

Hirurško lečenje cisti i tumora usta.

Korekcija zuba i vilice.

Estetski zahvati u oralnoj hirurgiji.

Oralna hirurgija vađenje zuba

Vađenje zuba je jedna od najčešćih procedura u oralnoj hirurgiji. Ovaj zahvat je neizbežan kada su zubi nepovratno oštećeni zbog karijesa, bolesti desni, traume ili kada postoji prenatrpanost u ustima.

Oralna hirurgija vađenje zuba izvodi se uz najviše standarde stručnosti i pažnje. Pre samog zahvata, pacijent prolazi kroz detaljan pregled i dijagnostiku, kako bi se osiguralo da je vađenje zuba najbolja opcija. Anestezija koja se koristi tokom procedure garantuje da je sam proces bezbolan i što ugodniji za pacijenta.

Nakon vađenja zuba, pacijenti dobijaju jasna uputstva za negu, kako bi se osigurao brz i neometan proces zarastanja. Saveti uključuju uputstva o ishrani, oralnoj higijeni i korišćenju lekova za ublažavanje bola i sprečavanje infekcija. Takođe, nudimo i opcije za nadoknadu izgubljenog zuba, uključujući dentalne implantate ili mostove, osiguravajući da pacijenti mogu nastaviti sa svojim svakodnevnim aktivnostima sa punim poverenjem u svoj osmeh.

U Art of Smile, oralna hirurgija vađenje zuba vrši se uz poštovanje najstrožijih protokola sterilnosti i pacijentovog komfora, osiguravajući tako najviši nivo usluge i zadovoljstva pacijenata.

Oralna hirurgija cene u Art of Smile Novi Sad

Oralna hirurgija vađenje zuba vrši se uz poštovanje najstrožijih protokola sterilnosti i pacijentovog komfora, osiguravajući tako najviši nivo usluge i zadovoljstva pacijenata.

Cene oralne hirurgije variraju u zavisnosti od vrste i složenosti zahvata. U ordinaciji Art of Smile, Novi Sad, oralna hirurgija cene su prilagođene potrebama i mogućnostima pacijenata, uz očuvanje visokog standarda kvaliteta i stručnosti. Detaljnije informacije o cenama specifičnih zahvata mogu se dobiti direktno u ordinaciji ili pozovim na broj telefona +381 69 299 29 59.

Šta naši pacijenti govore o nama...

Alex Smirnoff
Alex Smirnoff
2023-02-23
Новые зубы и благодарность. Более трёх месяцев был клиентом. По итогу вышел с новыми зубами и сильно изменил своё мнение о современной стоматологии
BrZeSr
BrZeSr
2022-11-19
Preljubazni doktori i osoblje, odlično rade! Bezmetalne krunice su top! Sve pohvale!
Kal El Rukavina
Kal El Rukavina
2022-11-15
Za prvi put, odlično!
MAJA KOVAČEVIĆ
MAJA KOVAČEVIĆ
2022-08-13
Nakon mnogo traganja i niz losih iskustava, pronasla sam stomatolosku ordinaciju u kojoj su me docekali strucni i profesionalni doktori i dobri ljudi. U ordinaciji Art of smile ce vam vrhunski strucnjaci prvo sve objasniti, a zatim ce vam se posvetiti i resiti vas problem na najbolji moguci nacin, uz maksimalno strpljenje za sva vasa pitanja i nedoumice. Atmosfera u ordinaciji je izuzetno prijatna i svaki strah nestaje, a sto je najbitnije izaci cete sa osmehom. Ja sam pronasla stomatologe za ceo zivot za moju porodicu i mene. Od srca preporucujem Art of smile i divne dr Ivana i dr Igora!
Nikola Cimesa
Nikola Cimesa
2021-12-22
Sve pohvale, sjajna je usluga. Ovo je najbolja stomatoloska ordinacija u kojoj sam do sada bio. Od srca ih preporucujem!

Zakažite svoj besplatan pregled

Ne gubite vreme tražeći rešenja na internetu. Postavite upit doktoru ili nas kontaktirajte za besplatan stomatološki pregled i konsultacije!